Директория за статии

Мястото в Интернет където публикувате и четете интересни статии.

„Информирани и здрави“ под този наслов премина последната седмица от месец ноември в нашето училище. С помощта на своите преподаватели - Нина Ковачева, Елена Колчева и Юлия Каназирева учениците от 1 до 12 клас проведоха различни мероприятия и демонстрираха своите умения, представяйки ги пред публика.


Учениците от 1 до 4 клас изготвиха своя „Кошница на здравето“, която напълниха с изработени и събрани от тях здравословни продукти. В края на мероприятието презентираха труда си пред съученици и преподаватели.


Учениците от 5 до 7 клас разкриха креативните си умения, изработвайки постери по темата, които могат да бъдат видяни във фойето на 4 етаж в периода 25.11.- 30.11, когато самите автори ще представят лично проектите си.


Учениците от гимназиален етап също се включаха с разнообразни дейности. Осмокласниците участват в конкурс за най-здравословна рецепта. Учениците от 9 клас инициираха дебат на тема „ За и против вегетарианството“, който се проведе в конферентната зала на 28.11/понеделник/. Съучениците им от втори гимназиален етап и десети клас се запознаха с презентации на тема „Здравословни варианти на ВРЕДНИ храни“, „Правила за здравословно хранене“ и „Най-добрите диети за 2022г според експертите“.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация