Директория за статии

Мястото в Интернет където публикувате и четете интересни статии.

До Коледа остават само няколко седмици, а всички знаем, че всеки малчуган очаква празника с нетърпение. Тази година всеки от нас може да влезе в ролята на Дядо Коледа и да зарадва детенцето в своя дом. Ето и някои стъпки, които да Ви помогнат за целта:
Какво по-хубаво от това, да подарите на Вашето дете дреха на Коледа. Всички сме наясно, че играчката като избор е най-подходящ, но замислете се? Тази играчка ще научи ли Вашето дете на нещо специално? Колко време и давата, преди да бъде ''поправена''? Ден, два, седмица, в най-добрия случай месец. След това няма да има и спомен от коледния подарък, който сте подарили. Дрехата е нещо съвсем друго, а и винаги може да бъде запазена, дори и след като му умалее. На каква дреха ще се зарадва Вашето дете? Шарена, изчистена, с герои или без? Имаме всичко необходимо за целта, дори и коледни дрехи.

Така, че помислете си какъв подарък искате да подарите на детето си, играчка от която няма и да остане спомен след месец (в най-добрия случай), или подходяща дреха за повода, която можете да му запазите и за в бъдеще? Оставяме избора Ви във ваши ръце и Ви пожелаваме да бъдете здрави и да де обичате. Няма нищо по-хубаво от това, семейството да е заедно по време на празниците.

Екипът на All4Kids, Ви пожелава Весели Празници!

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари