Директория за статии

Мястото в Интернет където публикувате и четете интересни статии.


Остават броени дни до края на 2020 година, която ни донесе множество обрати и неочаквани ситуации. Вирусът COVID-19 промени начина, по които контактуваме, срещаме се с хора, забавляваме се и празнуваме. С наближаването на коледните празници решихме да ви споделим 4 семейни картонени игри, с които да се забавлявате по време на тържествата, които тази година ще преминат под знака на домашния уют и комфорт. Гарантираме ви, че ще успеете да си създадете чудесно настроение, ако решите да опитате някое от нашите предложения!
1. Twister
Хайде да видим кой е най-пластичен! Изключително забавна игра, която е подходяща за всяко семейство, което обича предизвикателствата и смеха. Сигурни сме, че повечето от вас са я играли като деца, но сякаш тя остана малко позабравена в последните години, покрай дигитализацията. Чудесен начин да се върнете назад във времето, да се почувствате като деца и да се раздвижите малко телата си, докато се опитвате да застанете във всякакви причудливи стойки, за да спечелите играта.
2. Пъзели
Следващото предложение отново се свързано с предизвикателство, но по-скоро то е обърнато към търпението и умението да задържаме вниманието си дълго време върху едно конкретно нещо. За едни по-тихи и спокойни празници можете да изберете пъзел с много части, които да наредите заедно и след това да го рамкирате и да го окачите у дома. Така ще запазите завинаги частица от тази луда година.
3. Картонени семейни игри
Всички видове бордови игри, за които се сетите и мислите,че биха били подходящи за вашето семейство са чудесна идея. Монополи, Мистериум, Не се сърди човече, Игра на думи и десетки други варианти, с които ще се забавлявате на масата, след като приключите празничната вечеря.

Надяваме се да сме успели да ви убедим, че има начин, по който да се забавлявате в иначе така скучно изглеждащата Коледа през 2020 година. Ако все още не сте се снабдили с някоя от игрите, за които ви споменахме можете да го направите на нашия онлайн магазин – Меридиан ООД.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари