Директория за статии

Мястото в Интернет където публикувате и четете интересни статии.

Apple iPhone 13 е с редица страхотни функции, които със сигурност ще направят деня ви по-добър. От една страна, той поддържа 5G технология. Освен това има успокояващ фонов звук, който е предназначен да облекчи стреса и да увеличи концентрацията. В допълнение, iPhone 13 ви позволява да добавяте надписи и рисунки към вашите снимки и видеоклипове. За разлика от някои други смартфони, не е необходимо да изтегляте отделно приложение, за да добавите надписи или рисунки. Освен това можете лесно да скриете приложения, които не ви трябват.

Функция Live Text
Функцията Live Text работи чрез разпознаване на текст в снимки. Когато част от текста е маркирана, иконата Live Text се появява в жълти скоби и можете да я включвате и изключвате в приложението Photos. Въпреки че функцията Live Text е полезна, тя не работи за всички езици. Например, ако текстът не е на английски, той няма да се появи.

Функцията Live Text може да се използва за всяка снимка в приложението Photos. Работи със снимки, направени от потребители, екранни снимки и запазени снимки. Иконата ще се появи в долния десен ъгъл на снимката. Докоснете я, за да я изберете. Ако иконата не се появи, опитайте отново да отворите и затворите снимката. След това задръжте пръста си върху текста в снимката. Ако Live Text не разпознае текста, ще трябва да направите отново снимката и да опитате отново.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация