Директория за статии

Мястото в Интернет където публикувате и четете интересни статии.

Скално катерене
Скалното катерене е друг популярен екстремен спорт, който предлага уникален начин за опознаване на света. Независимо дали се изкачвате по планина или по скална стена, предизвикателството да изкачите нови височини със сигурност ще накара сърцето ви да тупти по-силно. И с толкова много различни видове скално катерене, от които да избирате, включително спортно катерене, традиционно катерене и боулдър, има по нещо за всеки.

Скачане с парашут
Скачането с парашут е друг екстремен спорт, който със сигурност ще ви накара да се втурнете на мига. Скачането от самолет и свободното падане към земята е вълнуващо изживяване, което със сигурност ще накара кръвта ви да се развихри. Независимо дали правите тандемен скок или соло, скачането с парашут е задължително за всеки, който търси адреналин.

Рафтинг
За любителите на водните спортове рафтингът и каякът са страхотни възможности за изпробване. Рафтингът в бяла вода е интензивно и вълнуващо преживяване, което може да ви преведе през някои от най-красивите и сурови пейзажи. Независимо дали се движите през бързеи или спокойни водни участъци, рафтингът в бяла вода е чудесен начин да се насладите на тръпката на открито. Каякът също е чудесен вариант, с възможност за морски каяк, речен каяк и дори каране на лодка, той предлага разнообразие и предизвикателства за различни нива на умения.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари