Директория за статии

Мястото в Интернет където публикувате и четете интересни статии.

В едно жилищно пространство всеки има таван и мазе. На тавана много често неща, които държим там, просто защото няма къде другаде да ги сложим. Дори и да е така, това място също се нуждае от поддръжка и следователно няма как да не се качим поне веднъж горе, за да видим какво е положението. Често обаче се случва да нямаме време и почистването на тавана да не ни е приоритет. Идва момент обаче, когато това е неизбежен процес и следователно трябва да го свършим. На помощ идват професионалните хамалски услуги. С тях ще можете да се справите бързо и лесно със задачата, без това да ви струва много.
Услугата включва поне двама работника, които идват и изчистват всичко – стари мебели, строителни отпадъци и каквото друго се сетите. След като първоначалния боклук е изнесен, следва измитане и ако има следи от животни – вземане на мерките и за това. След почистване на таван, то помещението ще изглежда като стая и ще можете дори да си я направите действаща такава.
Ако сте решили това да бъде допълнителна стая, то вземете мерки за нейното изолиране и след това освежаване. След ремонта, отново можете да разчитате на хамалите за основно почистване.
Какви са цените?
Цените варират от това колко е голямо помещението, има ли асансьор до горе или трябва всичко да се смъква по стълбите. Също така, цената може да варира и от това колко боклук трябва да се изхвърли. При силно замърсени помещения, може да се начисли допълнително такса.
Също така, в цената е включено и извозването на боклука до регламентирано сметище. Все пак, няма как да го изхвърлите просто така, защото ви грозят глоби.
Ако искате да получите конкретна оферта, то се свържете с нас. Можем да направим оглед или пък за да бъдем по-бързи в реакцията си, то ни изпратете снимки на Вайбър, които да са достатъчно ясни, за да ни дадат добра представа за нещата, които ни очакват.
Може ли таванът да стане на стая?
Разбира се, след нашето почистване това е напълно възможно. Ние ще изхвърлим всички ненужни неща, а също така и ще се погрижим за следите от гризачи и други подобни животинки. При ваше желание ще запушим дупките, от които е възможно да идват. След като се измаже и боядиса, това може да бъде чудесна стая, която да се използва за преспиване или пък за уютен скришен кът у дома.
Има ли застраховка за извършването на услугата?
Лицензираните фирми винаги работят с двустранен протокол, на който пише какво е извършено и се разписва от двете страни. При откриване на несъответствия, то се нанасят нужните корекции и проблемът е решен. При нас можете да бъдете сигурни, че такъв протокол ще ви се издаде. Още при уговарянето ние ще го съставим, след като го прегледате – разписваме го, като един екземпляр остава за вас и един за нас.
Защо да избере нас?
Ние сме професионалисти в сферата и можете да ни имате доверие. Почистване на таван е стандартна услуга, която се предлага от нас и следователно ние ще ви изготвим и оферта за нея. В цената ще се включи идването на професионалисти, изхвърлянето на боклука и извозването му до специализираните депа за това. По този начин ще спазите всички законови разпоредби на общината и няма да бъдете заплашени от глоби. Ще отчетем и наличието на асансьор, както и големината на помещението.
Също така, при комбинирането на няколко услуги, ако това се налага, то ще предложим една обща оферта, която да удовлетворява и вашите очаквания и да останете доволни от крайната цена. При възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип е отзивчив и търпелив, за да намерим заедно решение на проблемите ви. Очакваме ви!

Коментари

Кой подкрепи тази публикация