Полезни мазнини: Ядките и семената са отличен източник на здравословни моно- и полиненаситени мазнини. Тези мазнини са свързани с понижен риск от сърдечно-съдови заболявания, подобряват нивата на холестерола и поддържат здравето на мозъка.
По-добро храносмилане
Лесно смилаеми съставки: Плодовете, ядките и семената, в естествения си вид, са по-лесно смилаеми от преработените съставки, често срещани в традиционните бонбони. Това може да намали риска от храносмилателни проблеми като подуване на корема, газове или запек.
Ензими и полезни бактерии: Някои сурови бонбони, особено тези, които включват ферментирали съставки, могат да съдържат живи ензими и полезни бактерии, които подсилват чревната флора и подпомагат оптималното храносмилане.
Избягване на вредни съставки
Без рафинирана захар: За разлика от обикновените бонбони, суровите бонбони обикновено не съдържат рафинирана бяла захар. Прекомерната консумация на захар е свързана с редица здравословни проблеми, включително затлъстяване, диабет тип 2, сърдечни заболявания и възпаление.
Директория за статии
Мястото в Интернет където публикувате и четете интересни статии.
Повишена хранителна стойност
kipo 198 дни преди Други https://invest-news.euКатегории
Последни коментари
Влезте в акаунта си, за да коментирате или се регистрирайте тук.